Πρώην Call of Duty developers ετοιμάζουν μεγάλο AAA παιχνίδι για το PlayStation

Η Sony δίνει τα χέρια με ένα ακόμη ανεξάρτητο στούντιο
11 Ιουνίου 2021 14:05
Πρώην Call of Duty developers ετοιμάζουν μεγάλο AAA παιχνίδι για το PlayStation

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2021 γνωρίσαμε και ένα νέο ανεξάρτητο στούντιο, την Deviation Games. Συγκεκριμένα, η ομάδα βρέθηκε στη σκηνή του σόου του Geoff Keighley για να αποκαλύψει πως θα συνεργαστεί με το PlayStation για να δημιουργήσει ένα νέο IP. Δυστυχώς για την ώρα δε γνωρίζουμε επίσημα τι ακριβώς παιχνίδι θα είναι αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε εικασίες με βάση τους developers που εργάζονται στο στούντιο.

Συγκεκριμένα, η Deviation Games ιδρύθηκε από τον CEO Dave Anthony και τον director Jason Blundell, οι οποίοι προέρχονται από την Treyarch των Call of Duty: Black Ops. Μάλιστα, ο Blundell ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς του πασίγνωστου zombies mode που έγινε ανάρπαστο στο Call of Duty. Επομένως, η νέα απόπειρα της ομάδας του δεν είναι απίθανο να βασίζεται σε κάποια αντίστοιχη ιδέα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως η Deviation Games απαρτίζεται από 100 developers, αναζητώντας περισσότερα ταλέντα για το νέο τους AAA IP που αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη Sony.

Η συγκεκριμένη συμφωνία φαίνεται πως είναι αντίστοιχη με αυτή που εξασφάλισε το PlayStation για το Haven Entertainment Studios της Jade Raymond.