Προβλήματα στην PC έκδοση του Ninja Gaiden: Master Collection

Δυσαρεστημένοι οι παίκτες του Steam
10 Ιουνίου 2021 18:57
Προβλήματα στην PC έκδοση του Ninja Gaiden: Master Collection

Το Ninja Gaiden: Master Collection κυκλοφορεί από σήμερα σε κονσόλες και PC και όπως όλα δείχνουν οι PC gamers έχουν αρκετά προβλήματα με το port της Team Ninja. Αρχικά, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών φαίνεται πώς δεν έχει σχεδόν καθόλου παραμετροποιήσεις στα γραφικά.

Όπως επιβεβαιώνουν οι παίκτες στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, οι περιπέτειες του Ryu δεν υποστηρίζουν πληκτρολόγιο και ποντίκι, με αποτέλεσμα να χρειάζονται οπωσδήποτε χειριστήριο για να παίξουν. Ωστόσο, για να παίξει κάποιος το παιχνίδι σε πλήρη οθόνη θα πρέπει να κάνει maximize το παράθυρο όταν ανοίγει η μπάρα του παιχνιδιού και αυτό πρέπει να το κάνει κάθε φορά που θέλει να παίξει.

Παρ’ όλα αυτά, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της έκδοσης είναι η μη υποστήριξη άλλων αναλύσεων πέρα των 1920x1080 (1080p) ή 3840x2160 (4k). Ναι το παιχνίδι δεν υποστηρίζει 1440p και είναι κλειδωμένο στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, για να αλλάξετε την ανάλυση, όχι, δεν γίνεται μέσα από τα μενού του παιχνιδιού, αλλά αντ ‘αυτού πρέπει να βάλετε εσείς 720p, 1080p ή 4k, μέσα από το Steam Library και συγκεκριμένα στην καρτέλα των Launch Options.

Το παιχνίδι «τρέχει» χωρίς προβλήματα στο PC, αλλά έχει μηδαμινές ρυθμίσεις για να πειράξει κάποιος στα γραφικά, όπως αναφέρουν οι χρήστες του Steam.