Το Oddworld Soulstorm του PS5 φαίνεται πως έρχεται στα Xbox Series X|S

Όπως προκύπτει από καταχώρηση του ESRB
06 Ιουνίου 2021 17:29
Το Oddworld Soulstorm του PS5 φαίνεται πως έρχεται στα Xbox Series X|S

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την E3 2021 και οι διαρροές φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό. Συγκεκριμένα, το Gematsu ανακάλυψε μια καταχώρηση στη δημόσια βάση δεδομένων του ESRB που αποκαλύπτει πως το Oddworld Soulstorm έρχεται στα Xbox Series X | S.

Πρόκειται για τον επίσημο ευρωπαϊκό οργανισμό για την ηλικιακή ταξινόμηση των βιντεοπαιχνιδιών, από τον οποίο έχουμε δει πολλές φορές αντίστοιχες διαρροές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το ESRB πρόσθεσε στη βάση δεδομένων νέες καταχωρήσεις για Xbox One και Xbox Series X | S εκδόσεις. Συγχρόνως και ο αντίστοιχος οργανισμός της Βραζιλίας ταξινόμησε το παιχνίδι για τα Xbox, PS5, PS4 και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στον Ιούλιο αναμένεται και η retail κυκλοφορία του τίτλου που μάλλον θα σημάνει και την άφιξη στο οικοσύστημα της Microsoft.

Για την ιστορία, το Oddworld: Soulstorm κυκλοφόρησε για τα PS4, PS5 και PC στις 6 Απριλίου, καταφθάνοντας από την πρώτη μέρα στο PlayStation Plus για το PS5.

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας έγγραψε:

Το Soulstorm είναι μια ανανεωμένη και πολύ ενισχυμένη σε περιεχόμενο εκδοχή του Abe’s Exodus. Οι νέες προσθήκες του αποτελούν τόσο ευχή όσο και κατάρα, φέρνοντας βάθος στο gameplay αλλά και αρκετό εκνευρισμό εξαιτίας, κυρίως, ενός αδικαιολογήτως κακοσχεδιασμένου save system. Τεχνικά έχει ακόμα αρκετά θέματα, ενώ οι νέοι παίκτες πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους πως μιλάμε για έναν τίτλο με φιλοσοφία και σχεδιασμό του 1998. Παρά τις αρκετές αδυναμίες του όμως, το Soulstorm είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από μια προσωπικότητα τόσο ξεχωριστή σήμερα, όσο και την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε. Όσοι λοιπόν ανεχτείτε τις αδυναμίες του, η ανταμοιβή που σας περιμένει, πιστέψτε με, είναι μοναδική.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του πατώντας εδώ.