E3 2021: Παρουσιάσεις από Square Enix, Take-Two, Capcom, Bandai και Warner Bros 

Αποκαλύφθηκε το πρόγραμμα της έκθεσης

E3 2021: Παρουσιάσεις από Square Enix, Take-Two, Capcom, Bandai και Warner Bros

Η αντίστροφη μέτρηση για την E3 2021 έχει ξεκινήσει και επιτέλους γνωρίζουμε το τελικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων. Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η μεγάλη gaming έκθεση αποκάλυψε το πλάνο των συνεντεύξεων Τύπου και των υπόλοιπων σόου που θα δούμε.

Φέτος, η ίδια η E3 θα μεταδίδει ζωντανά και από τη συχνότητά της θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Nintendo Direct, το Xbox & Bethesda Games Showcase και όλες τις υπόλοιπες παρουσιάσεις που θα μεταδίδουν και ανεξάρτητα οι publishers. Το επίσημο live stream της E3 2021 θα παρουσιάζει ο Greg Miller, μαζί με τον Alex “Goldenboy” Mendez και την Jacki Jing και θα περιλαμβάνει και άλλες εμφανίσεις από celebrities, panels με άτομα της βιομηχανίας κ.α.

Ακολουθεί το πρόγραμμα αναλυτικά, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

  • Saturday, June 12, broadcast pre-show starts at 10am PT / 1pm ET
    • E3 2021 will kick off with press conferences from Ubisoft and Gearbox Entertainment, as well as a session with GamesBeat.
  • Sunday, June 13, broadcast pre-show starts at 8:45am PT / 11:45am ET
    • Microsoft’s long-awaited Xbox & Bethesda Games Showcase will take place starting at 10am PT / 1pm ET.
    • Fans can also look forward to special presentations from SQUARE ENIX, the PC Gaming Show and the Future Games Show.
    • Warner Bros. Games & Back4Blood and 24 Entertainment will also be featured.
  • Monday, June 14, broadcast pre-show starts at 8:00am PT / 11:00am ET
    • Alongside press conferences from several indie developers, presentations from Take-Two InteractiveMythical GamesFreedom GamesRazer and Capcom will take place throughout the day.
    • Verizon and Intellivision will also be featured, along with a session with VENN.
  • Tuesday, June 15, broadcast pre-show starts at 8:00am PT / 11:00am ET
    • The last day of E3 will include Nintendo’s Nintendo Direct and Nintendo Treehouse: Live programming starting at 9am PT / 12pm ET.
    • BANDAI NAMCOYooreka Games and GameSpot will also have focused events.
    • The broadcast will round out with the Official E3 2021 Awards Show.

Η ομάδα του Unboxholics.com ετοιμάζει αναλυτικό οδηγό με ώρες Ελλάδος, ειδικές εκπομπές, άρθρα, αφιερώματα και κάλυψη για όλα τα gaming events του καλοκαιριού. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μέσα στις επόμενες ώρες.

2 σχολιο(α)