ΕΠΙΣΗΜΟ: Και στο PS4 το νέο God of War και το Gran Turismo 7

Ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της Sony
02 Ιουνίου 2021 20:54
ΕΠΙΣΗΜΟ: Και στο PS4 το νέο God of War και το Gran Turismo 7

Δεν έχει περάσει καλά-καλά μία ολόκληρη ώρα από τότε που μάθαμε ότι το God of War του PS5 θα καθυστερήσει και δε θα έρθει τελικά φέτος και ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά τη νέα περιπέτεια του Kratos. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το PlayStation Blog, το God of War Ragnarok εκτός από τη next-gen κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας, θα καταφθάσει και στο PlayStation 4.

Συγκεκριμένα, ο Hermen Hulst του PlayStation Studios δήλωσε ότι περισσότεροι από 110 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν στην κατοχή τους ένα PS4 και δεν γίνεται να τους «αφήσει» η Sony. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι εκτός από το Horizon: Forbidden West και το νέο God of War, θα κυκλοφορήσει και το Gran Turismo 7.

Δεν μπορείς να δημιουργείς μία κοινότητα με περισσότερους από 110 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους το PS4 και μετά να φεύγεις έτσι απλά. Αυτό δε θα έκανε καλό ούτε στους fans του PS4, αλλά ούτε και στην επιχείρηση.

Έτσι, όπου βγάζει νόημα να αναπτύξουμε τίτλους και στο PS5, αλλά και στο PS4 θα το κάνουμε. Για παράδειγμα έρχεται το Horizon: Forbidden West, το νέο God of War, αλλά και το Gran Turismo 7. Έτσι θα συνεχίσουμε να το εξετάζουμε, αν οι κάτοχοι του PS4 θέλουν να παίξουν ένα νέο παιχνίδι, να μπορούν. Εάν θέλουν να συνεχίσουν να παίξουν την έκδοση του PS5, αυτό το παιχνίδι θα είναι επίσης εκεί γι’ αυτούς.

Με αυτά κι με αυτά, είναι επίσης σημαντικό να έχουμε αποκλειστικά παιχνίδια για το PS5, όπως το Returnal και το νέο Ratchet.

Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις του Hermen Hulst; Πείτε μας στα σχόλια.