Το Bleak Faith: Forsaken είναι ένα μείγμα Dark Souls με Shadow of the Colossus (ΒΙΝΤΕΟ)

Και φτιάχνεται από δύο μόλις άτομα!
02 Ιουνίου 2021 14:52
Το Bleak Faith: Forsaken είναι ένα μείγμα Dark Souls με Shadow of the Colossus (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι developers του Bleak Faith: Forsaken έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πιο ολοκληρωμένο trailer του παιχνιδιού που έχουμε δει μέχρι σήμερα και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πρόκειται για ένα project που αναπτύσσεται από μόλις δύο άτομα και έχει χρηματοδοτηθεί μέσα από το Kickstarter το 2019. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, το παιχνίδι είναι ένα third-person open world survival horror action RPG που ρίχνοντας μια ματιά στο trailer, μοιάζει με έναν συνδυασμό Dark Souls και Shadow of the Colossus. Η ιδιαιτερότητά του είναι όμως πως η δράση τοποθετείται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει dark fantasy και φουτουριστικά cyberpunk στοιχεία.

Το Bleak Faith: Forsaken υπόσχεται να προσφέρει έναν ανοιχτό κόσμο ξεχωριστής αρχιτεκτονικής με Metroidvania δομή, ένα βίαιο σύστημα μάχης, survival μηχανισμούς όπως crafting και ένα βαθύ σύστημα κλάσεων. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στο PC, κάποια στιγμή μέσα στο 2021, ενώ μόλις βρουν τους πόρους, οι δημιουργοί θέλουν να το φέρουν και στις κονσόλες.

Tags: