Έρχονται bots στο Destruction AllStars του PS5 εξαιτίας της μικρής κοινότητας παικτών

Και άλλα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία
31 Μαΐου 2021 10:40
Έρχονται bots στο Destruction AllStars του PS5 εξαιτίας της μικρής κοινότητας παικτών

Μέσα από μια νέα ενημέρωση στο επίσημο subreddit του Destruction AllStars, η Lucid Games αποκάλυψε πως σχεδιάζει να γεμίσει με bots τις αρένες του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, η ομάδα αναγνώρισε πως η ενεργή κοινότητα του παιχνιδιού είναι μικρή και απλωμένη σε όλο τον πλανήτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ώρες αιχμής με πολλούς παίκτες και ώρες που είναι δυσκολότερο το matchmaking.

Το στούντιο θέλει να διασφαλίσει πως οι αγώνες είναι γεμάτοι με όσο το δυνατόν περισσότερους πραγματικούς παίκτες, αλλά όταν λείπουν μερικοί για να ξεκινήσει κάποιο match, οι κενές θέσεις θα συμπληρώνονται από bots. Ωστόσο, η νέα αυτή λειτουργία δε θα αφορά το competitive mode Blitz, το οποίο δε θα έχει ποτέ αγώνες με bots.

Πέρας από τα Online Bots, το στούντιο επιμελείται και άλλα χαρακτηριστικά, όπως τα Global Parties και μια Playlist λειτουργία. Περισσότερα σχετικά με αυτά μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Destruction AllStars ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για το PS5 στην τιμή των € 79,99, όπως συμβαίνει πλέον και με τα υπόλοιπα παιχνίδια του PlayStation. Ωστόσο, ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του “δωρεάν” για τους συνδρομητές του PlayStation Plus τον Φεβρουάριο και τώρα κοστίζει €19.99 στο PlayStation Store.