Ανακοινώθηκε το Dragon Quest XII: The Flames of Fate (BINTEO)

Έρχεται και το Dragon Quest III HD!
28 Μαΐου 2021 11:16
Ανακοινώθηκε το Dragon Quest XII: The Flames of Fate (BINTEO)

Η Square Enix ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Dragon Quest franchise, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event για τα 35 χρόνια της σειράς. Ναι, το δωδέκατο κεφάλαιο είναι γεγονός και έρχεται με την ονομασία Dragon Quest XII: The Flames of Fate. Όπως θα δείτε και εσείς στο πρώτο teaser βίντεο, έχει ένα αρκετό πιο σκοτεινό feeling, παρόλο που δεν είδαμε ουσιαστικά τίποτα.

Δυστυχώς, όμως, η ανακοίνωση αυτή δε συνοδευόταν από κάποια gameplay πλάνα ή άλλες πληροφορίες, αφού το εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε, δείχνει μόνο το λογότυπο του παιχνιδιού, που βγαίνει μέσα από φωτιές. Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ή σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Το ευχάριστο είναι, σύμφωνα με τον δημιουργό, Yuji Horii, ότι η εταιρία σκοπεύει να κάνει διαθέσιμο τον τίτλο παγκοσμίως την ίδια μέρα.

Ο Horri αποκάλυψε ότι το Dragon Quest XII θα σας δίνει την επιλογή να παίξετε και μάλλον θα κινείται σε πιο “open-world μονοπάτια». Επίσης, οι επιλογές του παίκτη θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Ανακοινώθηκε και το Dragon Quest III HD.

Οι ανακοινώσεις δε σταματούν εδώ, αφού η Square Enix ανακοίνωσε μία ακόμη HD έκδοση για το θρυλικό Dragon Quest III και παρόλο που δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση παρακάτω.