Dying Light 2: Επιτέλους ολοκαίνουργια αιματηρά gameplay πλάνα - Κυκλοφορεί το Δεκέμβριο

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του παιχνιδιού
27 Μαΐου 2021 22:40
Dying Light 2: Επιτέλους ολοκαίνουργια αιματηρά gameplay πλάνα - Κυκλοφορεί το Δεκέμβριο

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Techland έσπασε επιτέλους τη σιωπή της, μεταδίδοντας ζωντανά μια μεγάλης διάρκειας παρουσίαση για το Dying Light 2, το οποίο πλέον απέκτησε τον υπότιτλο Stay Human. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την αρχή της Dying 2 Know σειράς που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα μας προσφέρει νέες ματιές στο υπό ανάπτυξη project με νέα επεισόδια.

Κατά τη διάρκεια του stream, η ομάδα μίλησε για την ιστορία του τίτλου, για τη δομή του ανοιχτού κόσμου, για το gameplay, για τους εχθρούς, για το πως η νύχτα αλλάζει ουσιαστικά τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που παρουσιάζονται (κάτι που γνωρίζουν σίγουρα οι παίκτες του πρώτου παιχνιδιού), για το παρκούρ, για το σύστημα μάχης, για τις αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε, καθώς και για πολλές ακόμη πτυχές της survival εμπειρίας.

Το αναλυτικό gameplay βίντεο που ετοίμασε το στούντιο δείχνει πρακτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το παιχνίδι, ενώ ακολούθησαν και συνεντεύξεις με developers που παρείχαν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα και τους μηχανισμούς του sequel.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια αναμετάδοση του stream, καθώς και μόνο του το εκτενές gameplay βίντεο της παρουσίασης.

Φυσικά, από το σόου δεν έλειψε και η αποκάλυψη που περίμεναν οι περισσότεροι παίκτες. Το Dying Light 2 Stay Human, λοιπόν, έχει πλέον τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Δεκεμβρίου, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Η Techalnd ανακοίνωσε και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού, καθώς και την έναρξη των προ-παραγγελιών. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.