Ανακοινώθηκε το Sonic Colors Ultimate και ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sonic is back!
27 Μαΐου 2021 19:10
Ανακοινώθηκε το Sonic Colors Ultimate και ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για το 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Sonic Central που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή μέσα από το επίσημο κανάλι του Sonic στο YouTube, η Sega ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της σειράς. Για τους λάτρεις, αλλά και τους παλιούς παίκτες του Sonic ο τίτλος είναι γνώριμος, αφού αποκαλύφθηκε το “Sonic Colors Ultimate”.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη εμπειρία με τον Sonic, τον Tales και άλλους χαρακτήρες που θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες μέσα στον Σεπτέμβριο. Στο τέλος του event υπήρξε και μία έκπληξη, όπου ο παρουσιαστής, Ivo Gerscovich, ανακοίνωσε ότι στα σκαριά βρίσκεται ακόμη ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες νέας και παλιάς γενιάς μέσα στο 2022.

Ανακοινώθηκε και το “Sonic Origins”

Πρόκειται για μία μίξη από παλιά Sonic παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles και Sonic CD, με περισσότερες πληροφορίες να αποκαλύπτονται σύντομα. Δυστυχώς δεν έγινε γνωστό σε ποιες πλατφόρμες θα έρθουν.

Το Sonic Colors Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Δείτε το πρώτο trailer του Sonic Colors Ultimate, αλλά και του ολοκαίνουργιου κεφαλαίου της σειράς παρακάτω.