Το amiibo του Skyward Sword HD κάνει κατά κάποιον τρόπο το παιχνίδι ευκολότερο

Το amiibo που κάνει…”θαύματα”!
22 Μαΐου 2021 21:00
Το amiibo του Skyward Sword HD κάνει κατά κάποιον τρόπο το παιχνίδι ευκολότερο

Τον Ιούλιο οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το The Legend of Zelda: Skyward Sword σε HD μορφή, μιας και η σειρά γιορτάζει φέτος τα 35 χρόνια της. Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε αρχικά στο Nintendo Wii, καταφθάνει στην υβριδική κονσόλα με νέα χαρακτηριστικά και φυσικά ένα ειδικό amiibo, όπως συμβαίνει συχνά με first-party παιχνίδια της εταιρίας.

Ωστόσο, αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι το “Zelda and Loftwingamiibo, έχει μια ειδική ιδιότητα. Συγκεκριμένα, έρχεται με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που «σπάει» κατά κάποιον τρόπο τη δομή του παιχνιδιού και αφήνει τον παίκτη να κάνει teleport στο κεντρικό hub, όποτε εκείνος θέλει, ακόμη κι αν βρίσκεται μέσα σε dungeon.

Κανονικά, στο Skyward Sword ο παίκτης μπορεί να κάνει fast travel μόνο μέσα από ειδικά save points του παιχνιδιού, αλλά φαίνεται πώς αυτό αλλάζει αν προμηθευτείτε το ειδικό amiibo που έρχεται με κόστος τα $25. Αναμενόμενα, το κλείδωμα αυτής της λειτουργίας πίσω από το εν λόγω amiibo προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, κάποιοι επισήμαναν πως με το ελεύθερο teleport που επιτρέπει το amiibo στο κεντρικό hub το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο, αφού μπορείτε έτσι να κάνετε και restock τα αντικείμενά σας.

Ποια ή άποψή σας πάνω στο θέμα; Πείτε μας στα σχόλια. Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 16 Ιουλίου.