Το Overwatch 2 θα μειώσει το PvP σε 5v5 αντί για 6v6 – Νέα gameplay πλάνα

Κάνοντας πιο εύκολο να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει
21 Μαΐου 2021 14:58
Το Overwatch 2 θα μειώσει το PvP σε 5v5 αντί για 6v6 – Νέα gameplay πλάνα

Η Blizzard πραγματοποίησε ένα αναλυτικό δίωρο live stream αφιερωμένο στο Overwatch 2, το οποίο περιλάμβανε άφθονα νέα πλάνα και σημαντικές πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο. Συγκεκριμένα, αν και δε μάθαμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η εταιρία αποκάλυψε τρεις τοποθεσίες, στις οποίες μεταξύ άλλων θα λαμβάνει χώρα η multiplayer δράση.

Συγχρόνως, η Blizzard έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη. Αναλυτικότερα, το PvP του παιχνιδιού θα αλλάξει ριζικά, αφού πλέον δε θα αφορά 6v6 αναμετρήσεις, αλλά 5v5. Το μέγεθος των ομάδων μειώνεται, λοιπόν, κατά έναν παίκτη και αυτό σημαίνει πως θα απαρτίζονται πλέον από δύο support, δύο DPS και μόλις έναν tank χαρακτήρα.

Οι developers πήραν αυτή την απόφαση με στόχο να αλλάξουν το meta του παιχνιδιού και συγχρόνως για να απλοποιήσουν λίγο την εμπειρία, καθιστώντας ευκολότερο να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει σε κάθε χρονική στιγμή.

Μπορείτε να δείτε πλάνα από τους εν λόγω τρείς χάρτες μέσα από τα tweets που ακολουθούν.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το stream της Blizzard σχετικά με το PvP, καθώς και μόνο του το απόσπασμα που δείχνει νέα gameplay πλάνα.


Σε άλλα πρόσφατα νέα, ο αρχικός δημιουργός του Overwatch, Jeff Kaplan, ανακοίνωσε πρόσφατα πως αποχώρησε από την Blizzard Entertainment, στην οποία εργαζόταν εδώ και 19 χρόνια. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.