Το επόμενης γενιάς souls-like Lies of P λέει την ιστορία του Πινόκιο με τον πιο σκοτεινό τρόπο

Δείτε το πρώτο ατμοσφαιρικό trailer
21 Μαΐου 2021 12:14
Το επόμενης γενιάς souls-like Lies of P λέει την ιστορία του Πινόκιο με τον πιο σκοτεινό τρόπο

Η σειρά των Souls παιχνιδιών της FromSoftware έχει επηρεάσει όσο λίγες τη βιομηχανία, γεννώντας πρακτικά τη νέα κατηγορία των Souls-like. Στην φόρμουλα των Ιαπώνων βασίζονται πολλά επερχόμενα παιχνίδια, όπως το εντυπωσιακό Black Myth: WuKong, και τώρα στη λίστα έρχεται να προστεθεί το Lies of P.

Πρόκειται για έναν τίτλο που αναπτύσσεται από την 60 ατόμων ομάδα Round8 Studio, σε συνεργασία με την publishing εταιρία NeoWiz. Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια αμιγώς next-gen κυκλοφορία που θα καταφθάσει μόνο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το concept του παιχνιδιού, αφού η ομάδα αφηγείται μια πιο σκοτεινή εκδοχή του κλασσικού ιταλικού παραμυθιού Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και μερικές από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σημειώνεται πως το βίντεο είναι ο πρόλογος της ιστορίας του παιχνιδιού και ο αφηγητής δεν είναι ο πρωταγωνιστής.

Tags: