Το The Ascent δείχνει φανταστικό στο νέο του trailer – Κλείδωσε η ημερομηνία του

Καταφθάνει από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass
21 Μαΐου 2021 11:03
Το The Ascent δείχνει φανταστικό στο νέο του trailer – Κλείδωσε η ημερομηνία του

Το σουηδικό indie στούντιο Neon Giant και η publishing εταιρία Curve Digital ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Ascent. Πρόκειται για έναν από τους εντυπωσιακότερους τίτλους που είχαμε δει στην πρώτη gameplay παρουσίαση του Xbox Series X και ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου του 2021.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε και ένα άκρως εντυπωσιακό trailer με μπόλικα νέα gameplay πλάνα. Σε αυτό ξεχωρίζει ο πυκνός, πολύχρωμος και όμορφα βρώμικος cyberpunk κόσμος του παιχνιδιού, το έντονο και γεμάτο φαντασμαγορικά εφέ gameplay, καθώς και η ξεσηκωτική φουτουριστική μουσική. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το The Ascent είναι ένα action-shooter RPG που μπορείτε να παίξετε solo ή σε co-op τεσσάρων παικτών και λαμβάνει χώρα σε ένα sci-fi cyberpunk κόσμο. Το παιχνίδι έχει παρομοιαστεί με ένα shooter Diablo και θα περιλαμβάνει κλασσικούς RPG μηχανισμούς, όπως το loot, για να χτίσετε το χαρακτήρα σας με cyberware και augmentations.

Το The Ascent​ αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και Xbox One, όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα καταφθάσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.