Το Mass Effect Legendary Edition έσπασε το ρεκόρ της BioWare στο Steam

Χιλιάδες παίκτες βιώνουν ξανά το ταξίδι του Shepard
18 Μαΐου 2021 11:49
Το Mass Effect Legendary Edition έσπασε το ρεκόρ της BioWare στο Steam

Ένα πραγματικά εξαιρετικό ντεμπούτο κατάφερε το Mass Effect Legendary Edition, το οποίο έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων παικτών στο Steam σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της BioWare.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το ντεμπούτο της, η remastered συλλογή κατέγραψε 59,650 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve. Μάλιστα, πρόκειται συγχρόνως και για το δεύτερο μεγαλύτερο ορόσημο που έχει καταφέρει ποτέ παιχνίδι της EA στην πλατφόρμα, με το Apex Legends να είναι το μόνο που το περνά, με ρεκόρ τους 330,879 ταυτόχρονους χρήστες.

Όταν κυκλοφόρησαν πριν περίπου μία δεκαετία, το πρώτο Mass Effect είχε φτάσει τους 2,792 παίκτες και το Mass Effect 2 τους 2,275. Από την άλλη, το Mass Effect 3 και το Andromeda έφτασαν στο Steam μόλις πέρυσι, αφού από το 2011 μέχρι και το 2019 τα περισσότερα παιχνίδια της EA δεν κυκλοφορούσαν στο Steam, αλλά μόνο στο Origin.

Το Mass Effect Legendary Edition είναι μόλις το πρώτο βήμα για την επιστροφή της σειράς, μετά το -για πολλούς- στραβοπάτημα του Andromeda. Συγκεκριμένα, το Δεκέμβριο στα The Game Awards είχαμε δει το πρώτο trailer για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Παράλληλα, υπήρχε έντονη φημολογία πως στα σκαριά βρίσκεται και μια Mass Effect τηλεοπτική σειρά, στην οποία ενδέχεται να εμπλέκεται και ο Henry Cavill των Superman και The Witcher.