Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις αρχές Ιουνίου η κυκλοφορία του τίτλου
17 Μαΐου 2021 19:04
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η CI Games ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Sniper Ghost Warrior Contracts 2 και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις συλλεκτικές εκδόσεις.

Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise εμβαθύνει αρκετά την ποικιλία του gameplay, αφού θα εμπεριέχει μερικούς sandbox χάρτες για καλύτερο sniping, όπλα και εξοπλισμό που θα μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα το στιλ σας και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Επίσης, το στούντιο θέλει να οδηγήσει το παιχνίδι σε νέα μονοπάτια και υπόσχεται ότι θα είναι ο πιο εντυπωσιακός τίτλος της σειράς μέχρι τώρα.

Στο Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα βρεθείτε στο Kuamar, μια περιοχή της Μέσης Ανατολής, που βρίσκεται κατά μήκος των συνόρων του Λιβάνου και της Συρίας. Έτσι, θα αναλάβετε το ρόλο του Raven, ενός Sniper Assassin, καθώς προσπαθεί να καταστρέψει τη βάναυση δικτατορία του Πρόεδρου Bibi Rashida και της συζήγου του, Omar Al-Bakr.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της απλής, αλλά και της Digital Deluxe έκδοσης:

Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PC και PlayStation κονσόλες. Δείτε το overview gameplay trailer παρακάτω.