Το Mass Effect Legendary Edition αλλάζει το πρόσωπο της Tali που δίχασε τους παίκτες

Δείτε τις συγκριτικές εικόνες
17 Μαΐου 2021 09:18
Το Mass Effect Legendary Edition αλλάζει το πρόσωπο της Tali που δίχασε τους παίκτες

Το Mass Effect Legendary Edition βρίσκεται εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα στα χέρια των παικτών, οι οποίοι ήδη έχουν ανακαλύψει πολλές μικρές αλλαγές που έχει κάνει η BioWare στην επική τριλογία.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Αναλυτικότερα, μια απ’ αυτές τις μικρές αλλαγές σχετίζεται με την Tali'Zorah. Πρόκειται για ένα από τα εξωγήινα μέλη του πληρώματος του Shepard που η κοινότητα είχε λατρέψει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της τριλογίας. Ωστόσο, η BioWare είχε διχάσει την κοινότητα με το Mass Effect 3, αφού αν ο παίκτης επέλεγε την Tali ως ρομαντικό σύντροφο, μπορούσε να δει το πρόσωπό της. Καθ’ όλη την τριλογία δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπο της Tali, αφού φορούσε μια στολή με μάσκα που την προστάτευε από ασθένειες, ως Quarian.

Το πρόβλημα της κοινότητας ωστόσο δεν ήταν ότι αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της Tali, αλλά ότι η BioWare χρησιμοποίησε μια stock φωτογραφία ενός μοντέλου (που κάποιος μπορεί να βρει πανεύκολα στο Google) και απλά την έκανε Photoshop. Το αποτέλεσμα ήταν η Tali να μοιάζει περισσότερο με άνθρωπο, παρά με εξωγήινο, κάτι που συζητήθηκε έντονα από την κοινότητα.

Τώρα, περίπου δέκα χρόνια μετά η BioWare άλλαξε το πρόσωπο της Tali στο Mass Effect Legendary Edition, όπως ανακάλυψε ο redditor Maxgoods. Ακολουθούν συγκριτικές εικόνες.

Το πρόσωπο της Tali στο αρχικό Mass Effect 3:

Το πρόσωπο της Tali στο Mass Effect Legendary Edition:

Η Tali εξακολουθεί να μοιάζει πολύ με άνθρωπο, κάτι που ίσως απογοητεύσει όσους περιμέναν μια πιο εξωγήινη εμφάνιση, αλλά πλέον τα μάτια της είναι εντελώς άσπρα, ένα στοιχείο που την κάνει να διαφέρει αρκετά από μια απλή stock φωτογραφία που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο.