“Βίωσε το PlayStation 5” – Δείτε το νέο βίντεο-διαφημιστικό της κονσόλας

Το νέο προωθητικό βίντεο του next-gen συστήματος
15 Μαΐου 2021 14:36
“Βίωσε το PlayStation 5” – Δείτε το νέο βίντεο-διαφημιστικό της κονσόλας

H Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του PlayStation 5 και έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό. Το σύντομο αυτό προωθητικό βίντεο έχει διάρκεια 42 δευτερόλεπτα και τίτλο ‘Experience PlayStation 5’, καλώντας τους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία που προσφέρει το next-gen σύστημα.

Όπως έχουμε δει και από τα περισσότερα διαφημιστικά του PS5 μέχρι τώρα, η Sony στέκεται για άλλη μια φορά στον εξαιρετικά γρήγορο SSD, καθώς και στο καλύτερο immersion που προσφέρει η απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου και το 3D Audio με τα συμβατά ακουστικά. Τέλος, βλέπουμε να περνούν αστραπιαία από την οθόνη και διάφορα παιχνίδια της κονσόλας, όπως το Marvel's Spider-Man: Miles Morales που έχει ήδη κυκλοφορήσει ή το Horizon Forbidden West που αναμένεται μελλοντικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω διαφημιστικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το PlayStation 5 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το Νοέμβριο του 2020 έναντι €499,99 για το βασικό μοντέλο, ενώ η Digital έκδοση της κονσόλας κοστίζει €399,99. Βέβαια, για την ώρα η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη παγκοσμίως, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, αφού η Sony δηλώνει πως η κατάσταση δε θα εξομαλυνθεί πλήρως μέχρι και το 2022.