Resident Evil Village: Αναρωτιέστε πώς ήταν στα γυρίσματα η Lady Dimitrescu; Έχουμε το βίντεο

Δείτε μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές της Alcina
14 Μαΐου 2021 09:49
Resident Evil Village: Αναρωτιέστε πώς ήταν στα γυρίσματα η Lady Dimitrescu; Έχουμε το βίντεο

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες για PC, κονσόλες και Google Stadia και όπως φαίνεται έχει γνωρίσει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρχικά, ο τίτλος της Capcom σημείωσε ένα σημαντικό ρεκόρ, με 3 εκατομμύρια πωλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες από την κυκλοφορεί του, κάτι που σημαίνει ότι ξεπέρασε ήδη το Resident Evil VII, το οποίο είχε πουλήσει 2,5 εκ. αντίτυπα.

Οι περιπέτειες του Ethan Winters συνεχίζονται και μία από τους βασικούς “Lords” είναι η Lady Alcina Dimitrescu, η οποία είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers αρκετά πριν την κυκλοφορία του τίτλου, μεταμορφώνοντάς την στη μασκότ του τίτλου.

Γι’ αυτό το λόγο, η ηθοποιός, Maggie Robertson, που υποδύεται την Alcina δημοσίευσε ένα backstage βίντεο από εκείνη στα γυρίσματα των εμβληματικών σκηνών του "Village".

Τέλος, στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν και άλλες σκηνές -εκτός της Robertson, από τη διαδικασία του motion capture, όπως είναι αυτή του Chris, που παραβιάζει το σπίτι του Ethan στα πρώτα λεπτά του τίτλου.

Το Resident Evil Village κυκλοφορεί ήδη για PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 και Google Stadia. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.