Το Skull & Bones της Ubisoft ίσως κυκλοφορήσει τελικά το 2023

Μην το περιμένετε τουλάχιστον πριν το 2022
12 Μαΐου 2021 11:44
Το Skull & Bones της Ubisoft ίσως κυκλοφορήσει τελικά το 2023

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το ταλαιπωρημένο Skull & Bones θα καθυστερήσει ξανά, επισημαίνοντας στους επενδυτές της να μην το περιμένουν πριν το οικονομικό έτος 2022-2023. Αρχικά ο τίτλος αποκαλύφθηκε στην E3 2017, έχοντας εντυπωσιάσει το κοινό. To παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον Ubisoft Signapore έχει λάβει από τότε κι άλλες αναβολές, όπως είναι αυτή του 2018 και του 2019.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft ανακοίνωσε:

Θα καθυστερήσουμε το παιχνίδι, πρόκειται για «προκλητικά» νέα για όλους μας, αλλά είναι απαραίτητο ώστε να κάνουμε το Skull & Bones τόσο υπέροχο, όπως του αξίζει να είναι.

Μιας και η εταιρία αναφέρθηκε στο οικονομικό έτος 2022-2023, αυτό σημαίνει ότι ίσως το παιχνίδι δε θα έρθει καν του χρόνου και ενδέχεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2023. Φαίνεται πως η γαλλική εταιρία πιστεύει στο project, μιας και δεν το έχει ακυρώσει παρά τα σκαμπανεβάσματα και θέλει να κάνει τα πάντα για να το φέρει όσο το δυνατό καλύτερο γίνεται. Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσα από άλλη δήλωση είχε αναφέρει ότι έχει ονειρευτεί κάτι διαφορετικό και μεγαλύτερο για το Skull & Bones.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.