Έρχεται δωρεάν next-gen update για το Remnant: From the Ashes

Ενώ έρχεται και cross-play μεταξύ Xbox και PC
10 Μαΐου 2021 09:11
Έρχεται δωρεάν next-gen update για το Remnant: From the Ashes

Η Gunfire Games ανακοίνωσε πως σύντομα το Remnant: From the Ashes θα λάβει μια δωρεάν next-gen αναβάθμιση που θα βελτιώσει τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού στα PS5 και Xbox Series X | S. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση θα καταφθάσει στις 13 Μαΐου, επιτρέποντας στους κατόχους PS5 και Xbox Series X να επιλέξουν μεταξύ 4K ανάλυσης στα 30FPS ή 1080p ανάλυσης στα 60FPS. Η τελευταία επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις next-gen κονσόλες, συμπεριλαμβανομένου και του Xbox Series S.

Η ενημέρωση δε σταματά όμως εκεί. Την ίδια μέρα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στο Xbox Game Pass των ηλεκτρονικών υπολογιστών (η Xbox έκδοση υπάρχει ήδη στο Game Pass) και θα λάβει υποστήριξη για cross-play. Αναλυτικότερα, οι παίκτες στα Xbox One, Xbox Series X|S και PC θα μπορούν να παίξουν μαζί, ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Το cross-play δυστυχώς δε θα υποστηρίζεται στις εκδόσεις του PlayStation οικοσυστήματος.

Για την ιστορία, οι λάτρεις του Remnant έχουν να προσμένουν και το prequel του παιχνιδιού, Chronos: Before the Ashes, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο τίτλος αναπτύσσεται ομοίως από την Gunfire Games που πέρα από τα δύο Ashes παιχνίδια μας έχει χαρίσει και το Darksiders 3.