Το εντυπωσιακό HD texture mod του NieR: Automata είναι επιτέλους έτοιμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 4 χρόνια ανάπτυξης
10 Μαΐου 2021 08:01
Το εντυπωσιακό HD texture mod του NieR: Automata είναι επιτέλους έτοιμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο modder GPUnity ανακοίνωσε πως μετά από τέσσερα χρόνια ανάπτυξης, το HD texture pack του για το NieR: Automata είναι επιτέλους έτοιμο.

Συγκεκριμένα, το project ξεκίνησε λίγο μετά την κυκλοφορία του τίτλου στο PC τον Μάρτιο του 2017. Συνολικά βελτιώνει περισσότερα από 300 textures που βλέπουμε στις επιφάνειες των αντικειμένων στον κόσμο του παιχνιδιού ή μέχρι και στα μοντέλα των χαρακτήρων, όπως της A2 και 2B. Το mod έχει μια μικρή επίπτωση στην απόδοση του τίτλου, αλλά στα περισσότερα συστήματα η ενσωμάτωσή του δε θα είναι πρόβλημα για τους παίκτες.

Τέλος, το συγκεκριμένο mod υποστηρίζει τόσο την Steam όσο και την Xbox Game Pass έκδοση του παιχνιδιού και απαιτεί τη χρήση και του ‘Fix Automata Resolution’, το οποίο θεωρείται must από την κοινότητα για την PC έκδοση. Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ, ενώ αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από την εντυπωσιακή δουλειά του GPUnity αρκεί να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Για την ιστορία, η PC έκδοση του NieR: Automata είναι περίφημη για τα τεχνικά της προβλήματα που έχουν αναλάβει σε μεγάλο βαθμό να φτιάξουν οι modders. Ωστόσο, πρόσφατα η Square Enix ανακοίνωσε πως αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, ετοιμάζει ένα επίσημο patch για την Steam έκδοση που πιθανότατα θα διορθώσει τα περισσότερα απ’ αυτά.