Η δράση κορυφώνεται στο τελικό trailer του Final Fantasy VII Remake Intergrade

Προ των πυλών η αναβαθμισμένη έκδοση του remake
08 Μαΐου 2021 08:43
Η δράση κορυφώνεται στο τελικό trailer του Final Fantasy VII Remake Intergrade

Η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Final Fantasy VII Remake Intergrade. Η αναβαθμισμένη έκδοση του remake του θρυλικού JRPG καταφθάνει στο PS5 τον επόμενο μήνα και έτσι, για να προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρία αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά ολοκαίνουργια πλάνα.

Σε αυτά βλέπουμε τα βελτιωμένα γραφικά της νέας έκδοσης του τίτλου, καθώς και σκηνές από το νέο περιεχόμενο που προσφέρει το FF7R EPISODE INTERmission. Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο της ιστορίας, το οποίο θα καταφθάσει μαζί με το Remake Intergrade και θα ακολουθεί την Yuffie Kisaragi και τον συνεργάτη της Sonon Kusakabe, στην επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει, να διεισδύσουν δηλαδή στη Midgar και να κλέψουν το πιο ισχυρό materia της Shinra Electric Power Company.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του trailer υπάρχουν και μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με την αποκλειστικότητα του παιχνιδιού στο PS5. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μόνο στην κονσόλα της Sony για τουλάχιστον έξι μήνες.

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 10 Ιουνίου για το PlayStation 5. Η τιμή του θα ανέρχεται στα €79.99, ωστόσο όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους την απλή έκδοση του PS4 θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το Final Fantasy VII Remake Intergrade, χωρίς όμως το FF7R EPISODE INTERmission που στην προκειμένη περίπτωση θα πωλείται ξεχωριστά.