Το launch trailer του Resident Evil Village μάς συστήνει τον παρανοϊκό του κόσμο!

Αύριο η κυκλοφορία του όγδοου κεφαλαίου της Capcom
06 Μαΐου 2021 11:42
Το launch trailer του Resident Evil Village μάς συστήνει τον παρανοϊκό του κόσμο!

Η Capcom είναι πανέτοιμη για την κυκλοφορία του Resident Evil Village και για αυτό το λόγο, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του τίτλου. Η νέα περιπέτεια του Ethan Winters είναι καθ’ οδόν, όπου και θα δούμε τη συνέχεια της ζωής του τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil VII.

Η πλοκή του παιχνιδιού εστιάζει ξανά στη ζωή του Ethan και της Mia, όπου πλέον έχουν και μία κόρη. Όλα όμως θα πάνε στραβά και από το πουθενά εκείνος θα βρεθεί σε ένα παρανοϊκό χωριό, όπου θα ζωντανέψουν όλοι του οι εφιάλτες. Το εν λόγω trailer που θα δείτε και εσείς παρακάτω, δείχνει ελάχιστα πλάνα που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν και έχει διάρκεια περίπου το μισό λεπτό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο πόνημα της Capcom υπόσχεται να σας κρατήσει απασχολημένους με τις ώρες, αφού εκτός από την κεντρική ιστορία, έχει προστεθεί και το Mercenaries Mode, μετά από τη μεγάλη απουσία του και έρχεται πλήρως ανανεωμένο.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσατε το review μας για το παιχνίδι της Capcom δια χειρός Γιώργου Πρίτσκα πατώντας εδώ.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021. Δείτε το launch trailer μέσα από τον player παρακάτω.