Πείτε αντίο στην υβριδική Gamescom 2021 – Αλλαγή πλάνων

Ακολουθεί την E3 2021
06 Μαΐου 2021 10:01
Πείτε αντίο στην υβριδική Gamescom 2021 – Αλλαγή πλάνων

Οι διοργανωτές της Gamescom 2021 ανακοίνωσαν πως αποσύρουν τα πλάνα τους για ένα υβριδικό σόου φέτος. Συγκεκριμένα, αρχικά το German Games Industry Association φιλοδοξούσε να συνδυάσει ένα ψηφιακό event με περιορισμένη φυσική παρουσία, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, η Gamescom 2021 θα είναι πλήρως ψηφιακή και δωρεάν για όλους, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η E3 2021.

Η ανακοίνωση της Gamescom αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πήραμε αυτή την απόφαση μετά από εκτενείς συζητήσεις με συνεργάτες μας και εταιρίες που θα παρουσίαζαν τα προϊόντα τους. Λάβαμε υπόψη την τρέχουσα κατάσταση, εξαιτίας της οποίας πολλές εταιρείες δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε φυσικές εκδηλώσεις φέτος, αφού οι εξελίξεις παραμένουν δύσκολες.

Φυσικά, δεν αλλάζει κάτι για το Opening Night Live. Το event θα πραγματοποιηθεί κανονικά και την παρουσίασή του θα αναλάβει ο Geoff Keighley. Το σόου αναμένεται να περιλαμβάνει διάφορες νέες ανακοινώσεις, μπόλικα πλάνα από παιχνίδια που γνωρίζουμε ήδη και θα μεταδοθεί ζωντανά online.

Το Opening Night Live θα μας καλωσορίσει στην ψηφιακή Gamescom στις 25 Αυγούστου, με την έκθεση να ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα.

Tags: