Μισείς τα τρομακτικά παιχνίδια; Το Resident Evil Village με μαριονέτες είναι η λύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μέρες έμειναν από την κυκλοφορία του τίτλου
01 Μαΐου 2021 12:35
Μισείς τα τρομακτικά παιχνίδια; Το Resident Evil Village με μαριονέτες είναι η λύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom φαίνεται ότι τα δίνει όλα για όλα και προμοτάρει όσο μπορεί το επερχόμενο Resident Evil Village που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και έτσι, είπε να δώσει στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο, λιγάκι διαφορετικό. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer του παιχνιδιού, αλλά για κάτι άλλο που δεν έχουμε ξαναδεί από την ιαπωνική εταιρία.

Το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο ιαπωνικό κανάλι του franchise είναι η λύση γι' αυτούς που μισούν τα τρομακτικά παιχνίδια και θέλει τους villains να συνεργάζονται και να σας παρουσιάζουν ένα puppet σόου αλά Resident Evil, λιγάκι διαφορετικό. Ναι, καλά διαβάσατε, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τύπου μιούζικαλ σόου με τους χαρακτήρες από το όγδοο κεφάλαιο της σειράς, ως μαριονέτες. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι horror πινελιές μιας και μιλάμε για survival horror παιχνίδι.

Πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά το Resident Evil Re:Verse θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, ενώ το δωρεάν demo του Village θα βρίσκεται διαθέσιμο λίγες ακόμη μέρες, μιας και το κοινό φαίνεται να ήθελε λίγο παραπάνω από τον τίτλο της Capcom.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.