Το Star Wars Jedi: Fallen Order έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S… ξανά

Επίσημη επιβεβαίωση από τη Disney
30 Απριλίου 2021 11:13
Το Star Wars Jedi: Fallen Order έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S… ξανά

Λίγο πριν το ετήσιο ‘May The 4th’ Star Wars Day, η Disney άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με τις ανακοινώσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μάθαμε πως το Star Wars Jedi: Fallen Order θα έρθει στα PS5 και Xbox Series X | S.

Εύλογα τώρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει, αφού το παιχνίδι είχε λάβει ήδη next-gen update, το αναβάθμιζε τον τεχνικό του τομέα, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Ωστόσο, στην ουσία ο τίτλος παρέμεινε κυκλοφορία της προηγούμενης γενιάς, με τους developers να περιορίζονται στις βελτιώσεις που επιτρέπουν τα όρια του backwards compatibility της κάθε κονσόλας.

Η νέα αυτή έκδοση θα είναι ειδικά φτιαγμένη για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, φέρνοντας μια πληθώρα από τεχνικές βελτιώσεις. Μάλιστα, οι κάτοχοι του παιχνιδιού στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα μπορούν να κάνουν τη μετάβαση εντελώς δωρεάν. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσει η νέα αυτή έκδοση, ούτε τι ακριβώς θα αλλάζει. Ωστόσο, η Disney υποσχέθηκε πως περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα.