Το Resident Evil Village κρύβει μια έκπληξη για όσους έπαιξαν το Resident Evil 4! (BINTEO)

"What're ya buying?"
26 Απριλίου 2021 08:32
Το Resident Evil Village κρύβει μια έκπληξη για όσους έπαιξαν το Resident Evil 4! (BINTEO)

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του Resident Evil Village, το οποίο θα συνεχίσει την ιστορική survival horror σειρά, μεταφέροντας το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Ethan Winters. Η Capcom είναι έτοιμη, λοιπόν, και αυτό φαίνεται από την κυκλοφορία των δύο τελευταίων demo (τριών με το “Maiden”), που έπαιξαν οι κάτοχοι του PlayStation 5, καθώς και από το άφθονο προωθητικό υλικό που κυκλοφορεί για το παιχνίδι.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube που σίγουρα θα σας κάνει εντύπωση, ειδικά αν έχετε παίξει στο παρελθόν το θρυλικό Resident Evil 4. Η έκπληξη που επιφύλασσε η ιαπωνική εταιρία είναι ένα χιουμοριστικό easter egg, το οποίο αφορά τον “Merchant” από το 4ο κεφάλαιο της σειράς. Συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο demo του Resident Evil Village, ο παίκτης μπορεί να αναβαθμιστεί μέσα από τον νέο μαγαζάτορα που ακούει στο όνομα “The Duke”.

Εκείνος, όμως, φαίνεται πως έχει ένα παλιό φιλαράκι, αφού τον αναφέρει με την χαρακτηριστική του ατάκα "What're ya buying?" και ως "Old Friend". Βέβαια, δεν ξέρουμε -μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το παιχνίδι- αν θα αναφέρεται σε αυτόν κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού του Ethan, πάντως αυτά τα easter eggs δεν τα έχουμε συνηθίσει από την Capcom.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.