Το PlayStation ετοιμάζει ένα μεγάλο AAA αποκλειστικό multiplayer παιχνίδι για το PS5

Σε συνεργασία με τη Firewalk Studios
25 Απριλίου 2021 18:16
Το PlayStation ετοιμάζει ένα μεγάλο AAA αποκλειστικό multiplayer παιχνίδι για το PS5

Έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση πως το PlayStation θα συνεργαστεί με το νεοσύστατο στούντιο της Jade Raymond, μέσα από μια ανάρτηση στο PlayStation Blog η εταιρία προέβη στην αποκάλυψη άλλης μιας παρόμοιας συνεργασίας. Συγκεκριμένα, το PlayStation ετοιμάζει ένα αποκλειστικό AAA multiplayer παιχνίδι μαζί με τη Firewalk Studios που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο άνοιξε τις πόρτες του το 2018 και έχει κατάρτιση στα multiplayer παιχνίδια, αφού πολλά μέλη του προηγουμένως εργαζόντουσαν στην Bungie και όχι μόνο. Για παράδειγμα, ο director του νέου τίτλου αυτού για το PS5 είναι ο Ryan Ellis, ο οποίος προηγουμένως ήταν υπεύθυνος για τον τεχνικό τομέα του Destiny. Αντίστοιχα, άλλα μέλη του στούντιο έχουν εργαστεί σε παιχνίδια όπως τα Apex Legends, Mass Effect κ.α.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά για το παιχνίδι, πέρα από το ότι αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 5. Με αφορμή, λοιπόν, την ανακοίνωση αυτή, ο επικεφαλής της ομάδας, Tony Hsu, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Sony Interactive Entertainment για το νέο, πρωτότυπο multiplayer παιχνίδι μας. Για την ομάδα μας, η ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέους κόσμους και να προσφέρουμε εκπληκτικές στιγμές στους παίκτες είναι η φλόγα και η φιλοδοξία που μας κάνει να συνεχίζουμε. Η ομάδα του PlayStation έχει βαθιά αγάπη και σεβασμό για το μέσο των παιχνιδιών, καθώς και μερικές από τις καλύτερες γνώσεις και δυνατότητες στον κόσμο για να κάνει τις μεγάλες αυτές φιλοδοξίες πραγματικότητα.

Για την ιστορία, η επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα sci-fi θεματολογίας εικαστικά, οπότε δεν είναι απίθανο και το εν λόγω παιχνίδι να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί, οπότε για οποιαδήποτε νεότερη επίσημη πληροφορία μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.