Το Battlefield έρχεται στα Android και iOS κινητά

Πέντε στούντιο της EA έχουν αφιερωθεί στο franchise
23 Απριλίου 2021 21:10
Το Battlefield έρχεται στα Android και iOS κινητά

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς Battlefield, η EA άνοιξε τα χαρτιά της για το μέλλον του franchise. Συγκεκριμένα, υποσχέθηκε πως έχει πολλά να δείξει μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς ετοιμάζεται να αποκαλύψει πλήρως το επόμενης γενιάς Battlefield.

Παρ’ όλ’ αυτά, μερικές νέες πληροφορίες είδαν τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως για την ανάπτυξη του νέου βασικού κεφαλαίου εργάζονται τέσσερα στούντιο. Επικεφαλής της ανάπτυξης είναι φυσικά η DICE, η οποία έχει στο πλευρό της και την Criterion, αλλά και την DICE Los Angeles. Συγχρόνως, την τεχνολογία που θα αξιοποιεί το παιχνίδι επιμελείται η Electronic Arts Gothenburg.

Συγχρόνως μαθαίνουμε πως η ανάπτυξη έχει περάσει πλέον στη φάση του καθημερινού playtesting, με την ομάδα να κάνει διορθώσεις, να βελτιώνει το balance και ό,τι άλλο περνά από το χέρι της για να δημιουργήσει το καλύτερο Battlefield παιχνίδι που μπορεί. Παράλληλα, η EA υπόσχεται πως το νέο Battlefield παίρνει όλα όσα αγαπά η κοινότητα και τα πάει στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν επική κλίμακα, τεράστιες μάχες, τρελές και αναπάντεχες στιγμές, καταστροφή που αλλάζει τα δεδομένα και ότι άλλο χαρακτηρίζει το franchise, χάρη στη δύναμη των PCs και των next-gen κονσολών.

Η EA δεν έμεινε εκεί ωστόσο, αφού αποκάλυψε πως και μια πέμπτη ομάδα εργάζεται στο franchise. Συγκεκριμένα, η Industrial Toys ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο standalone παιχνίδι για Android και iOS κινητά και tablets. Το mobile Battlefield θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό των κονσολών και των υπολογιστών, ειδικά σχεδιασμένο για τους περιορισμούς των touch πλατφορμών.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το franchise μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.