Η σειρά Call of Duty έχει πουλήσει πάνω από 400 εκατομμύρια από το 2003 

Νέα στατιστικά από την Activision

Η σειρά Call of Duty έχει πουλήσει πάνω από 400 εκατομμύρια από το 2003

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty, η Activision αποκάλυψε δύο τεράστια ορόσημα που κατάφερε το franchise. Ξεκινώντας με το Call of Duty: Warzone, η εταιρία αποκάλυψε πως το free-to-play battle roayle της ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ορόσημο που αποκαλύπτει πόσο δημοφιλές είναι το παιχνίδι, πριν φτάσει μάλιστα η τρίτη σεζόν του που αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερους παίκτες στις ψηφιακές του αρένες. Πέρα από το συνολικό αριθμό παικτών, η εταιρία αποκάλυψε και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά. Για παράδειγμα, μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 28 δισεκατομμύρια Warzone matches, ενώ οι παίκτες έχουν παλέψει 8.33 δισεκατομμύρια φορές στο Gulag.

Ακολουθεί το infographic που δημοσιεύτηκε και περιλαμβάνει περισσότερα στατιστικά.

Πέρα από το Warzone και τα επί-πληρωμή παιχνίδια της σειράς έφτασαν ένα γιγαντιαίο ορόσημο. Συγκεκριμένα, το franchise ξεπέρασε τις 400 εκατομμύρια πωλήσεις από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο Call of Duty το 2003, μέχρι και το πρόσφατο Call of Duty: Black Ops Cold War που έφτασε το Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με το Wikipedia, πλέον η σειρά Call of Duty είναι η τρίτη πιο επιτυχημένη όλων των εποχών, μετά από τα Mario και Tetris.

0 σχολια