Resident Evil Village: Η Capcom μιλά για το ύψος και την εμφάνιση της Lady Dimitrescu

Γνωρίστε την…Alcina!
22 Απριλίου 2021 09:27
Resident Evil Village: Η Capcom μιλά για το ύψος και την εμφάνιση της Lady Dimitrescu

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στην κυκλοφορία του Resident Evil Village και η Capcom δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Αυτό συμβαίνει και τώρα, αφού μέσα από το Game Informer ο art director του τίτλου, Tomonori Takano, μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την την Lady Dimitrescu.

Αρχικά, μίλησε για το σχεδιασμό της και το σκεπτικό της ομάδας:

Θέλαμε από την αρχή η Dimitrescu να φέρνει πολύ σε βαμπίρ, αλλά δε θέλαμε να πάμε μόνο σε αυτήν την κατεύθυνση, θα ήταν αρκετά στερεοτυπικό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα έμενε στο μυαλό του παίκτη.

Για να το πετύχει αυτό το στούντιο, ο Takano γνωστοποίησε ότι το να την κάνουν πολύ ψηλή ήρθε ως «μάνα εξ ουρανού». Επίσης, εξέτασαν πολύ και τα ρούχα που θα φοράει στο παιχνίδι, αφού δεν ήθελαν να της δώσουν απλά μια gothic εμφάνιση.

Όσον αφορά την ενδυμασία της, αν πηγαίναμε πάλι σε gothic στυλ, δε θα έμενε στον παίκτη. Έτσι, πειράξαμε λίγο τα ρούχα της ώστε να ξεχωρίζει. Όπως και με τη λογική του χωριού, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι πιστευτό και ότι θα μείνει αξέχαστο στον παίκτη.

Κλείνοντας, ο Takano αποκάλυψε και την πραγματική ονομασία της ψηλής Κυρίας που είναι 'Alcina Dimitrescu'. Όπως γνωρίζουμε ήδη, η Dimitrescu ζει πολλά χρόνια στο κάστρο μαζί με άλλες τρεις βαμπίρ γυναίκες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τις αποκαλεί κόρες της, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση συγγενική μεταξύ τους.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021.