Ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό έρχεται στα Xbox Series X | S

Καθ’ οδόν η νέα ενημέρωση του οικοσυστήματος
21 Απριλίου 2021 21:52
Ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό έρχεται στα Xbox Series X | S

Η Quick Resume τεχνολογία των Xbox Series X | S είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναδικά χαρακτηριστικά των συστημάτων νέας γενιάς της Microsoft. Ωστόσο, ένα παράπονο των παικτών ήταν πως δεν μπορούσες να ξέρεις πότε ένα παιχνίδι βρίσκεται σε Quick Resume κατάσταση.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού η Microsoft ανακοίνωσε πως το πολυπόθητο χαρακτηριστικό βρίσκεται πλέον σε δοκιμαστικό στάδιο για τους Xbox Insiders. Αναλυτικότερα, πλέον οι κάτοχοι Xbox Series X και Xbox Series S που είναι μέλη του προγράμματος, θα δουν στο My Games & Apps και στο Quick Menu που ανοίγει με το πάτημα του Xbox κουμπιού ένα νέο Group.

Αυτό θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια που είναι σε κατάσταση αναμονής για να μπορείτε να τα βρείτε και εναλλάξετε μεταξύ αυτών άμεσα και γρήγορα. Παράλληλα, θα μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να αφαιρέσετε οποιοδήποτε παιχνίδι από Quick Resume κατάσταση. Όντας Group, θα υπάρχει η δυνατότητα να το προσθέσετε και στην κεντρική σελίδα του Dashboard, οπότε με το που ανοίγει η κονσόλα να έχετε πρόσβαση σε δευτερόλεπτα σε όλα τα παιχνίδι που είναι σε αναμονή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες που παρουσιάζουν τη λειτουργία του χαρακτηριστικού.

Το δεύτερο νέο χαρακτηριστικό που ετοιμάζει η Microsoft για τις κονσόλες της είναι το Audio passthrough. Αυτό θα επιτρέπει στις media εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Netflix, να προσπερνούν την επεξεργασία που κάνει το Xbox στον ήχο και το σήμα να φτάνει απευθείας στον εξοπλισμό σας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους audiophiles με high-end setups που ενδεχομένως χρησιμοποιούν κάποια Xbox κονσόλα ως το επίκεντρο του media center τους.

Τέλος, η εταιρία έχει διαθέσει ήδη τη νέα γενική ενημέρωση του οικοσυστήματος, η οποία καλύπτει τις κονσόλες, τις mobile εφαρμογές κ.α. Στο πλαίσιο αυτό μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τα achievements στο Xbox mobile app στα iOS and Android, μια νέα καρτέλα στο μενού του Xbox Game Pass στις κονσόλες, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε παιχνίδια της συνδρομής που παίζουν οι φίλοι σας, ενώ πλέον έφτασε για όλους το χαρακτηριστικό που αυξάνει τις ταχύτητες των downloads.

Περισσότερα σχετικά με αυτή την ενημέρωση μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.