Το Apex Legends Mobile έρχεται σύντομα στα Android και iOS κινητά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χωρίς ωστόσο cross-play υποστήριξη
20 Απριλίου 2021 08:28
Το Apex Legends Mobile έρχεται σύντομα στα Android και iOS κινητά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι από τα τέλη Απριλίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το Apex Legends Mobile, μια νέα έκδοση του πασίγνωστου multiplayer τίτλου για iOS και Android

Συγκεκριμένα, το battle royale παιχνίδι που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τη στιγμή που κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες, θα έρθει αλλαγμένο στα smartphones, ώστε να αποδίδει καλύτερα υπό τους περιορισμούς αυτών των συσκευών. Στο πλαίσιο αυτό θα έχει μάλιστα δικά του ξεχωριστά battle passes, απ' αυτά των κονσολών και PC.

Ο game director, Chad Grenier, μετέφερε ότι το παιχνίδι θα ακολουθήσει και εδώ την free-to-play μορφή και δε θα περιλαμβάνει επί πληρωμή αντικείμενα που παρέχουν πλεονεκτήματα στο gameplay. Επίσης, θα είναι εμπλουτισμένο με δικά του, μοναδικά cosmetics, τα οποία δε θα μπορείτε να βρείτε στις άλλες εκδόσεις.

Η ίδια η Respawn μάλιστα έχει δημιουργήσει μια dedicated ομάδα μέσα στο στούντιο που δουλεύει αποκλειστικά πάνω στην mobile έκδοση του Apex Legends. Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί πως δε θα έρθει με cross-play υποστήριξη μεταξύ PC, κονσολών και mobile συσκευών, όπως έχουμε δει αντίστοιχα στο Fortnite.

Η beta του Apex Legends Mobile έχει ξεκινήσει ήδη στην Ινδία και τις Φιλιππίνες για τους Android χρήστες και έτσι παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες του.