Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το New Pokémon Snap του Switch 

Πλησιάζει ολοταχώς η κυκλοφορία του

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το New Pokémon Snap του Switch

Το New Pokémon Snap αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch και για να προετοιμάσει το έδαφος, ο ιαπωνικός κολοσσός έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο αναλυτικό βίντεο. Συγκεκριμένα, το διάρκειας 6 λεπτών Overview Trailer παρουσιάζει όλο όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το παιχνίδι, από απλά πράγματα όπως το τράβηγμα μιας φωτογραφίας μέχρι τα online rankings και το photo editing.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, στο New Pokémon Snap οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός νέου εν δυνάμει φωτογράφου Pokémon και θα συνεργαστούν με τον ειδικό του Lental region, τον Professor Mirror, σε μια οικολογική έρευνα για να φωτογραφίσουν τα Pokémon που ζουν στη φύση.

Ο Professor Mirror θα αξιολογεί και θα βαθμολογεί τις φωτογραφίες που θα τραβούν οι παίκτες στις περιπέτειές τους. Τα κριτήρια συμπεριλαμβάνουν την πόζα των Pokémon, πόσο μεγάλα φαίνονται, πόσο ευθεία κοιτούν την κάμερα και που τοποθετούνται στο πλάνο. Καθώς βγάζουν περισσότερες φωτογραφίες και προχωρούν την έρευνα, οι παίκτες θα βλέπουν τα Pokémon να δείχνουν και να συμπεριφέρονται με νέους μοναδικούς τρόπους. Φυσικά, βγάζοντας φωτογραφίες, οι παίκτες θα γεμίζουν το Photodex τους, πάντα με αυτές που έχουν το υψηλότερο σκορ.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load