Resident Evil Village: Κάντε skin ζώα για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

You kill it, we cook it!
15 Απριλίου 2021 11:38
Resident Evil Village: Κάντε skin ζώα για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιας και πλησιάζουμε σιγά-σιγά στην κυκλοφορία του Resident Evil Village, η Capcom δίνει στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. Έτσι έγινε και τώρα, σε συνεργασία με το Game Informer έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που εξηγεί μερικές νέες πτυχές του gameplay.

Αυτές αφορούν ένα νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο όγδοο κεφάλαιο της σειράς, αφού μιας και μιλάμε για “Village”, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ζώα. Έτσι, η ιαπωνική εταιρία σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε skin (αφού τα σκοτώσετε) πολλά και διάφορα ζώα που υπάρχουν στο παιχνίδι και με το κρέας τους να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, στον “The duke”.

Έτσι, στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Supplies, το Gunsmithy, το The Duke’s Purse, την κουζίνα του Duke και πώς λειτουργούν αυτά στον επερχόμενο horror τίτλο της Capcom.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει ένα ειδικό event, το “Resident Evil Village Showcase”, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, 15 Απριλίου, στη 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021.