Το Oxenfree II: Lost Signals είναι γεγονός και δείχνει σκοτεινά ατμοσφαιρικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε πριν λίγο στο Indie World της Nintendo
14 Απριλίου 2021 20:00
Το Oxenfree II: Lost Signals είναι γεγονός και δείχνει σκοτεινά ατμοσφαιρικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Indie World Showcase της, η Nintendo επιφύλασσε διάφορες μεγάλες εκπλήξεις για τους λάτρεις των indie παιχνιδιών. Μια από αυτές αφορά το sequel του Oxenfree, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα με ονομασία Oxenfree II: Lost Signals και έρχεται για το Nintendo Switch, αλλά και στο PC μέσα στη χρονιά.

Με τις πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι στιγμής, το sequel θα λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά το αρχικό παιχνίδι και οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Riley, η οποία επιστρέφει στην γενέτειρά της για να ερευνήσει κάποια πολύ παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν.

Προφανώς και στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται το Night School Studio και ο επικεφαλής της ομάδας, Sean Krankel είπε:

To Oxenfree είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς και είναι απίστευτη εμπειρία το να επισκεφτούμε ξανά τον κόσμο του. Είμαστε πρόθυμοι να καλωσορίσουμε τους παίκτες πίσω και να τους γνωρίσουμε ένα εντελώς νέο καστ χαρακτήρων που διατηρεί την παράξενη και ζεστή εμπειρία του αρχικού παιχνιδιού.

Το Oxenfree II: Lost Signals θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch και Steam μέσα στο 2021. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.

Tags: