Το WRC 10 είναι γεγονός και γιορτάζει τα 50 χρόνια του πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Σεπτέμβριο για PC και κονσόλες
13 Απριλίου 2021 22:01
Το WRC 10 είναι γεγονός και γιορτάζει τα 50 χρόνια του πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το WRC 10 μόλις ανακοινώθηκε και η σειρά επιστρέφει δυναμικά για να γιορτάζει τα 50 χρόνια του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι. Για άλλη μια φορά η NACON συνεργάζεται μαζί με το στούντιο KT Racing, για να συνεχίσουν την επιτυχία του ένατου κεφαλαίου, φέρνοντας το δέκατο παιχνίδι με πολύ φρέσκο περιεχόμενο.

Αρχικά, θα αποτίει φόρο τιμής στην 50η επέτειο του WRC, με τη εισαγωγή του retrospective mode, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ζήσουν ξανά διάφορα γεγονότα του πρωταθλήματος, ενώ θα περιλαμβάνει και το ελληνικό Acropolis Rally, καθώς και Rallye Sanremo. Μάλιστα, θα μπορείτε να οδηγήσετε τα Alpine Renault A110 και τα Audi του Group B, καθώς και πολλά ακόμη ιστορικά οχήματα. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που θα έχει ο τίτλος είναι η προσθήκη και άλλων διοργανώσεων, όπως τα Croatia Rally, Rally Estonia, Ypres Rally Belgium και RallyRACC Rally de España.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης εστίασε περισσότερο και στη δυνατότητα σχεδίασης του αυτοκινήτου σας όσον αφορά το Career Mode, ενώ επιπροσθέτως θα μπορείτε να δημιουργήσετε και τη δική σας αποκλειστική ομάδα.

Το WRC 10 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ λίγο αργότερα θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch. Δείτε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.

Tags: