Last of Us και Division συναντιούνται σε 13 λεπτά gameplay από το ΜΜΟ The Day Before

Δείτε τα νέα εντυπωσιακά πλάνα
10 Απριλίου 2021 10:52
Last of Us και Division συναντιούνται σε 13 λεπτά gameplay από το ΜΜΟ The Day Before

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το The Day Before είναι ένα επερχόμενο open world survival game MMO, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική που είναι γεμάτη ζόμπι και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία λατρεμένων franchises, όπως τα The Last of Us και The Division, και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον την κοινότητας με το αρχικό του trailer.

Τώρα, σε συνεργασία με το IGN, η ομάδα ανάπτυξης Fntastic δημοσίευσε ένα εκτενές gameplay βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια 13 λεπτά και παρουσιάζει διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά φεύγουμε από την πόλη και μεταφράστε στην εξοχή, με τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν δύο οχήματα καθώς πλησιάζει το βράδυ, για να εξερευνήσουν ένα κοντινό βενζινάδικο. Στη συνέχεια ανακαλύπτουν μια απομονωμένη φάρμα, αλλά εκεί τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν η ενεργοποίηση ενός συναγερμού προσελκύει όλα τα ζόμπι της γύρω περιοχής και την προσοχή άλλων παικτών. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Το The Day Before βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ακόμη άγνωστη.