Φάτε μάτια ψάρια με 40 λεπτά gameplay από το Diablo II Resurrected

Νέα πλάνα και συγκριτικές εικόνες
10 Απριλίου 2021 09:40
Φάτε μάτια ψάρια με 40 λεπτά gameplay από το Diablo II Resurrected

Το gaming μέσο PC Master Race Latinoamérica είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την closed technical alpha έκδοση του άκρως αναμενόμενου Diablo II Resurrected. Έτσι, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο 4K gameplay βίντεο που παρουσιάζουν πλάνα από το Sorceress class. Συγχρόνως, το μέσο επιμελήθηκε και έναν μεγάλο αριθμό από συγκριτικές εικόνες, βάζοντας τον αρχικό τίτλο και το remake δίπλα-δίπλα.

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από τις δεκάδες συγκριτικές εικόνες που δημοσιεύτηκαν, καθώς και τα δύο gameplay βίντεο.

Το Diablo 2: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Μάλιστα, θα υπάρχει και cross-progression μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων, αλλά όχι cross-play, ενώ το co-op θα υποστηρίζει online μέχρι και οκτώ παίκτες.

Πρόκειται για ένα remake του εξαιρετικά δημοφιλούς action-RPG της εταιρίας, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιούνιο του 2000. Το Resurrected πακέτο θα παραλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το Lord of Destruction expansion, με βελτιωμένα υψηλής ανάλυσης 3D γραφικά και Dolby 7.1 surround ήχο, με την ομάδα να κάνει τη μετάβαση από τα 2D sprites του αρχικού παιχνιδιού σε πλήρως 3D physically-based rendering, με δυναμικό σύστημα φωτισμού, βελτιωμένα  animations  και οπτικά εφέ, υποστηρίζοντας μέχρι και 4K αναλύσεις.