Η πρώτη gameplay ματιά στο Hot Wheels Unleashed ανεβάζει την αδρεναλίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφθάνει το νέο βιντεοπαιχνίδι του λατρεμένου franchise
09 Απριλίου 2021 13:03
Η πρώτη gameplay ματιά στο Hot Wheels Unleashed ανεβάζει την αδρεναλίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η ομάδα ανάπτυξης Milestone αποκάλυψε τα πρώτα gameplay πλάνα από το επερχόμενο Hot Wheels Unleashed παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το στούντιο διοργάνωσε μια αναλυτική gameplay παρουσίαση διάρκειας 30 λεπτών, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαμε το πρώτο gameplay trailer, ενώ μάθαμε πληροφορίες για διάφορες πτυχές του παιχνιδιού.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει και με την αρχική του ανακοίνωση, το Hot Wheels Unleashed υπόσχεται πως θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα του franchise, σα να έπαιζαν με τα μικροσκοπικά αμαξίδια στην πραγματική ζωή. Το gameplay βασίζεται σε αγώνες γεμάτους αδρεναλίνη, προσφέροντας μια εκτεταμένη γκάμα Hot Wheels οχημάτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επίπεδα σπανιότητας, τα οποία οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν με skins. Φυσικά, η οδήγηση γίνεται σε πίστες που αψηφούν την βαρύτητα και ρίχνουν σαγόνια, περιλαμβάνοντας και διαδραστικά αντικείμενα. Το Unleashed χαρακτηρίζεται ως ένα ‘action-packed arcade-style racing’ παιχνίδι, με την ομάδα ανάπτυξης να επισημαίνει πως θα προσφέρει και έναν ‘επαναστατικό’ Track Editor για να δημιουργήσει η κοινότητα τα δικά της ξέφρενα επίπεδα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο το ολοκαίνουργιο gameplay trailer, όσο και ολόκληρη την παρουσίαση από την ομάδα ανάπτυξης.

Το Hot Wheels Unleashed αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.