Έρχεται νέο Resident Evil Village Showcase με trailers και εκπλήξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Capcom θα ανοίξει τα τελευταία (;) χαρτιά της…
09 Απριλίου 2021 10:44
Έρχεται νέο Resident Evil Village Showcase με trailers και εκπλήξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2021 είναι το Resident Evil Village της Capcom, το οποίο έρχεται για να συνεχίσει τα γεγονότα της ταλαιπωρημένης ζωής του Ethan, από το Resident Evil VII.

Το νέο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς, λοιπόν, βρίσκεται προ των πυλών και σύμφωνα με τα trailers που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής, μάλλον θα δούμε τον Ethan και τον Chris Redfield να έρχονται για κάποιο λόγο σε αντιπαράθεση. Τώρα, δημοσιεύτηκε ένα ακόμη βίντεο από την ιαπωνική εταιρία, το οποίο μας προσκαλέσει στο επόμενο μεγάλο showcase του τίτλου που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου.

Στο Resident Evil Village Showcase -όπως θα ονομάζεται- θα παρουσιαστούν νέα πλάνα από το όγδοο κεφάλαιο της σειράς, ενώ όπως υποσχέθηκε η Capcom θα υπάρξουν και διάφορες εκπλήξεις. Αυτό το event θα μεταδοθεί μέσα από τα επίσημα κανάλια της Capcom τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Απριλίου στη 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο του event.