Το Pac-Man γίνεται… battle royale παιχνίδι και κυκλοφορεί ήδη!

…για το Nintendo Switch
08 Απριλίου 2021 13:23
Το Pac-Man γίνεται… battle royale παιχνίδι και κυκλοφορεί ήδη!

Η Nintendo ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για το Nintendo Switch για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online. Ο λόγος γίνεται για ένα φρέσκο κεφάλαιο του Pac-Man, που ακούει στο όνομα “Pac-Man 99”. Όμως, δεν είναι αυτό που περιμένετε, καθώς αυτός ο τίτλος θα σας βάλει στην «αρένα» με άλλους 98 παίκτες, μέχρι τελικής πτώσης.

Ναι, το Pac-Man 99 είναι ένα battle royale παιχνίδι, που σκοπός σας είναι να διεκδικήσετε την πρωτιά από τους άλλους παίκτες και να παραμείνετε ζωντανοί μέχρι το τέλος. Μέσα από ένα εμπλουτισμένο gameplay μπορείτε να επιτεθείτε στους αντιπάλους με τα “sleeping ghosts”, όπου αν «φάτε» Power Pellets τους κάνετε μεγάλη ζημιά. Όπως συμβαίνει με το “winner winner chicken dinner” στο PUBG, έτσι και εδώ, αν βγείτε νικητές θα διεκδικήσετε τον τίτλο του “Pac-One”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει και επιπλέον επι-πληρωμή περιεχόμενο, αν σε περίπτωση θέλετε να ασχοληθείτε και με άλλα modes.

Το Pac-Man 99 είναι ήδη διαθέσιμο στο eShop του Nintendo Switch εντελώς δωρεάν, αρκεί να είστε συνδρομητές στο Nintendo Switch Online.