Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Oddworld: Soulstorm (ΒΙΝΤΕΟ)

PC απαιτήσεις συστήματος, gameaplay μηχανισμοί κ.α.
03 Απριλίου 2021 12:42
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Oddworld: Soulstorm (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναμονή για τους fans του Oddworld έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της, αφού το νέο κεφαλαίο της σειράς φτάνει επιτέλους στα ράφια των ψηφιακών καταστημάτων στις 6 Απριλίου. Ο λόγος γίνεται για το Oddworld: Soulstorm, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4 και PS5, με την next-gen έκδοση να προσφέρεται δωρεάν μέσα από το PlayStation Plus.

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να βρίσκεται, λοιπόν, προ των πυλών, η ομάδα ανάπτυξης Oddworld Inhabitants μοιράστηκε μερικές τελευταίες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες. Αρχικά διευκρίνισε πως θα υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση των PS4 αντιτύπων στο PS5, αλλά όχι το αντίστροφο. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες που θα λάβουν την PS5 έκδοση από το PlayStation Plus δε θα μπορούν να παίξουν και στο PS4 τους και θα πρέπει να αγοράσουν κανονικά το παιχνίδι. Παράλληλα, η ομάδα τόνισε πως έχει επιμεληθεί την PS5 έκδοση, ενσωματώνοντας την λειτουργία του Game Help. Αυτό σημαίνει πως απευθείας από τα Activity Cards της κονσόλας μπορείτε να λάβετε βοήθεια για την κάθε περιοχή, συμβουλές ή και walkthrough videos.

Συγχρόνως, αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για όσους θέλουν να παίξουν την PC έκδοση. Αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

Ελάχιστες απαιτήσεις:

  • Windows 7 64-Bit,
  • Intel Quad Core 1.7Ghz
  • NVIDIA GTX 670 ή αντίστοιχη
  • 8GB RAM

Προτεινόμενες απαιτήσεις:

  • Windows 10 64-Bit
  • Intel Quad Core 2.3Ghz
  • NVIDIA GTX 970 ή αντίστοιχη
  • 16GB RAM

Τέλος, η ομάδα δημοσίευσε και τέσσερα βίντεο που εξηγούν σύντομα διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, όπως το stealth, το looting και το crafting, η διαχείριση των followers κ.α. Τα εν λόγω βίντεο ακολουθούν παρακάτω.

Για την ιστορία, το Soulstorm αντικαθιστά πρακτικά το Abe’s Exoddus που ήταν sequel του αρχικού παιχνιδιού και είχε κυκλοφορήσει το 1998 με μόλις 9 μήνες ανάπτυξης, αφού δεν ήταν το παιχνίδι που ο Lorne και η Sherry McKenna είχαν οραματιστεί ως το πραγματικό sequel. Με το Soulstorm, λοιπόν, συνεχίζεται η ιστορία του Abe, μετά το New ‘n” Tasty remake που είχε καταφθάσει το 2014.

Tags: