Το κυνήγι ξεκίνησε - Δείτε το launch trailer του Monster Hunter Rise

Αντιμετωπίστε τα μυθικά πλάσματα της σειράς…on the go!
26 Μαρτίου 2021 18:00
Το κυνήγι ξεκίνησε - Δείτε το launch trailer του Monster Hunter Rise

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ανακοινώθηκε από την Capcom και πλέον το Monster Hunter Rise είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch. Το action-RPG παιχνίδι κατέφθασε στην υβριδική κονσόλα, ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, θα φτάσει και στο PC στις αρχές του 2022. Τώρα, όμως, η Capcom για να σας «ψήσει» έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer και σας προετοιμάζει για το ταξίδι που θα ζήσετε, καθώς και για τα μυθικά πλάσματα που θα αντιμετωπίσετε.

Το βίντεο αυτό παρουσιάζει μερικές περιοχές του παιχνιδιού, ενώ προς το τέλος δίνει και μια πολύ μικρή γεύση από το δωρεάν 2.0 update που θα φέρει ένα νέο τέρας, το “Apex Rathalos”, το οποίο θέλει να σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Το νέο αυτό κεφάλαιο θα ξεκινήσει την περιπέτειά σας από το Kamura Village, όπου από εκεί θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αμυνθείτε ενάντια σε μία πανωλεθρία ονόματι, “Rampage”.

Το “Rise” διαδραματίζεται σε μια διαφορετική εποχή από το Monster Hunter World και όπως είναι προφανές, έρχεται με νέα τέρατα, φρέσκιες ιδέες όσον αφορά το gameplay του, αλλά ταυτόχρονα θα παραμείνει πιστό στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Μία από τις φρέσκιες ιδέες είναι το «μαγικό λάσο» που σας επιτρέπει να ιππεύσετε πολλά τέρατα, αλλά και τα διάφορα “mounts” που θα βρείτε για να περιηγείστε γρηγορότερα στους χάρτες.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το νέο κεφάλαιο του Monster Hunter κάνοντας κλικ εδώ. Το Monster Hunter Rise κυκλοφορεί από σήμερα αποκλειστικά στο Nintendo Switch και μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer παρακάτω.