Πρώτη gameplay ματιά στο The Lord of the Rings: Gollum παιχνίδι

Πλησιάζει η νέα περιπέτεια του Gollum
26 Μαρτίου 2021 13:25
Πρώτη gameplay ματιά στο The Lord of the Rings: Gollum παιχνίδι

Η Daedalic Entertainment έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε ολοκαίνουργιο υλικό από το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το The Lord of the Rings: Gollum, στο οποίο όπως φανερώνει και το όνομά του πρωταγωνιστεί το Gollum.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την προσπάθειά του να αποδράσει από το Barad Dur, οπού βρισκόταν αιχμαλωτισμένο από τον Sauron. Το παιχνίδι θα δίνει αδιαίρετη έμφαση στο stealth και το Gollum θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ενισχυμένες αισθήσεις του για να αντιληφθεί ήχους στο σκοτάδι. Παράλληλα, θα χρειαστεί να σκαρφαλώσετε αρκετά για να μη σας δουν οι εχθροί, με το verticality των επιπέδων να έχει καθοριστικό ρόλο.

Όσον αφορά το νέο υλικό που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, έχουμε να κάνουμε με ένα σύντομο gameplay trailer που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και για τα PC και Nintendo Switch, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2022.