Κυκλοφορεί αύριο το νέο Silent Hill…DLC (BINTEO)

Για ένα indie multiplayer παιχνίδι του Steam
22 Μαρτίου 2021 14:01
Κυκλοφορεί αύριο το νέο Silent Hill…DLC (BINTEO)

Οι λάτρεις του Silent Hill που ανυπομονούν να επισκεφτούν ξανά την ομιχλώδης πόλη, μπορούν να το κάνουν ξεκινώντας από αύριο μέσα από το επίσημο Silent Hill DLC του multiplayer horror παιχνιδιού Dark Deception: Monsters & Mortals.

Συγκεκριμένα, σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικούς μήνες πως η Konami έδωσε την άδεια στους δημιουργούς του indie παιχνιδιού να χρησιμοποιήσουν το όνομα, τους χαρακτήρες και άλλα σημεία αναφορά του franchise και έτσι πρόκυψε το εν λόγω officially-licensed DLC.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο παιχνίδι, με τον Pyramid Head να σκορπίζει για άλλη μια φορά τον τρόμο.

Για την ιστορία, πρόσφατα είχε πρόκυψε μια μεγάλη φήμη που θέλει την Konami να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της, σχεδιάζοντας νέα κεφάλαια για ιστορικά franchises της, όπως τα Metal Gear, Castlevania και Silent Hill. Πατώντας εδώ, λοιπόν, μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα ακούγονται για το μέλλον του franchise, το οποίο πολλοί εικάζουν πως βρίσκεται στα χέρια της Bloober Team του The Medium.

Tags: