Το Terraria είναι το καλύτερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam

Ενώ έφτασε νέο ορόσημο πωλήσεων
22 Μαρτίου 2021 10:35
Το Terraria είναι το καλύτερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam

Το Terraria έκανε το ντεμπούτο του το 2011 και μια δεκαετία μετά έγινε πλέον το καλύτερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam. Συγκεκριμένα, μέσα από μια ανάρτηση της ομάδας ανάπτυξης Re-Logic στα επίσημα forums του παιχνιδιού, ο τίτλος έχει ξεπεράσει πλέον το Portal 2 και είναι το παιχνίδι με τα καλύτερα user-reviews στο Steam. Η πληροφορία αυτή προέχεται από την ιστοσελίδα Steam250, η οποία συγκεντρώνει στατιστικά για τις κριτικές των παικτών στην πλατφόρμα της Valve.

Παράλληλα, το στούντιο ανακοίνωσε πως το Terraria έφτασε τις 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες συνδυαστικά, μέχρι το τέλος του 2020. Ο τίτλος είναι δημοφιλέστερος στο PC, με 17.2 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ στις κονσόλες έχει πουλήσει 8.5 εκατομμύρια και στις mobile συσκευές 9.3 εκατομμύρια.

Με αφορμή αυτά τα δύο επιτεύγματα, η ομάδα δήλωσε:

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά σε μια πληθώρα από ενημερώσεις για κάθε πτυχή του παιχνιδιού, καθώς βαδίζουμε μπροστά στο 2021. Τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να ευθυγραμμίζονται και είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για ό, τι επιφυλάσσει το υπόλοιπο του έτους. Χάρη στην υποστήριξή σας -που ήταν το λιγότερο εκπληκτική- το Terraria έχει φτάσει ένα ακόμη ορόσημο πωλήσεων.

Το μομέντουμ του Terraria δεν ήταν ποτέ ισχυρότερο! Αν προσθέσετε σε αυτό το Journey's End που θα έρθει αυτή τη χρονιά στις κονσόλες, την υποστήριξη του Steam Workshop και το ότι θα πετύχουμε επιτέλους το περιεχόμενο να είναι ισότιμο σε όλες τις πλατφόρμες... και στη συνέχεια έρχεται και η δυνατότητα crossplay (ελπίζουμε τουλάχιστον!), θα μπορούσατε εύκολα να πείτε ότι το Journey's End ναι μεν έχει φτάσει, αλλά το ταξίδι του Terraria απέχει πολύ ακόμη από το τέλος του!

To Terraria μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει κυκλοφορήσει για PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Wii U, iOS, Android, Windows Phone, PC, macOS, Linux και πρόσφατα έφτασε και στο Google Stadia.  

Tags: