PS4 vs PS5: Νέο αναλυτικό βίντεο για τις βελτιώσεις στο Final Fantasy VII Remake

Φρέσκα πλάνα από την Intergrade έκδοση
22 Μαρτίου 2021 09:02
PS4 vs PS5: Νέο αναλυτικό βίντεο για τις βελτιώσεις στο Final Fantasy VII Remake

Στο πρόσφατο State of Play του PlayStation, η Square Enix είχε ανακοινώσει πως το Final Fantasy VII Remake θα έρθει στη νέα γενιά μέσα από την Intergrade έκδοση. Πρόκειται για ένα οπτικά αναβαθμισμένο πακέτο που πέρα από τον πολυβραβευμένο τίτλο, περιλαμβάνει και ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο με την Yuffie ως κεντρικό χαρακτήρα, καθώς και πολλές gameplay προσθήκες.

Πλέον που έχει κάτσει η σκόνη της αρχικής ανακοίνωσης, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό πεντάλεπτο βίντεο που εξηγεί όλες τις τεχνικές βελτιώσεις της Intergrade έκδοσης. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το ταξίδι στη Midgar με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το νέο πακέτο θα φέρει βελτιωμένα textures, καλύτερους φωτισμούς και πιο πλούσια background περιβάλλοντα. Η νέα έκδοση θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ του Performance και του Graphics mode, ανάλογα με το αν θέλουν 4K ανάλυση ή 60 FPS. Τέλος, θα υποστηρίζονται και οι ιδιαίτερες λειτουργίες του DualSense χειριστηρίου, ενώ και τα loading times θα είναι αστραπιαία.

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 10 Ιουνίου του 2021. Περισσότερα για τον τεχνικό του τομέα στο βίντεο που ακολουθεί.