Η Ιρλανδία φτάνει στο Assassin's Creed Valhalla τον Απρίλιο

Ενώ ξεκίνησε το Ostara Festival
19 Μαρτίου 2021 18:09
Η Ιρλανδία φτάνει στο Assassin's Creed Valhalla τον Απρίλιο

Η Ubisoft συνεχίζει να εμπλουτίζει το Assassin's Creed Valhalla με νέο περιεχόμενο και έτσι κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο update για το παιχνίδι, ενώ συγχρόνως ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου μεγάλου expansion.

Ξεκινώντας με το πακέτο επέκτασης, το Wrath of the Druids αναμένεται πλέον στις 29 Απριλίου. Μέσα από αυτό οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ιρλανδία και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το cult ‘Children of Danu’. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με περισσότερες ιστορίες μυθολογίας και νέους τοπικούς βασιλιάδες. Το DLC θα πωλείται ξεχωριστά, ενώ φυσικά περιλαμβάνεται ήδη στο αξίας €39,99 Season Pass, καθώς και στην Gold Edition ή την Ultimate Edition του τίτλου.

Όσον αφορά τώρα το update, έχουμε να κάνουμε με την ενημέρωση 1.2.0 που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε όλες τις πλατφόρμες, με μέγεθος περίπου 15GB. Μεταξύ άλλων, αυτή έφερε το Ostara Festival που ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου και πολλά ακόμη νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις.

Ακολουθεί το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες προσθήκες και αλλαγές που έφερε το πρόσφατο update και ειδικότερα το Ostara Festival.